Hent app

Om IDfotos

Vi er en dansk virksomhed grundlagt i 2019 med to mål, at gøre det nemmere og billigere at få et id-foto til dit pas, kørekort, buskort og andet legitimation.

Vores kerneprodukt er godkendte id-fotos med en service der følger dig fra start til slut. For at du kan tage de perfekte id-fotos benytter vi avanceret teknologi i vores app idphotos. Den er i øvrigt gratis og er tilgængelig til både Ios og Android. Vi er på flere sprog og i flere lande.

Vi ved, at et pasfoto der ikke er god nok, er spild af din tid og penge, derfor tjekkes alle indsendte fotos af kompetent personale.

Hvis dit foto ikke lever op til gældende krav, vil du modtage en mail fra os, hvor vi beskriver hvad du skal ændre. Det gør, at du ikke betaler for et ubrugeligt foto. Vi garanterer at du får et brugbart foto.

Hos os hænger kvalitet og samvittighed sammen

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi bruger de bedste produkter på markedet.

Den blæk vi bruger, har så høj kvalitet, at den kan holde dine billeder pæne i op til 300 år, men det får du nok ikke brug for.


Dine fotos har god samvittighed. For at holde co2 udslippet så lille som muligt, produceres alt med solenergi. Hele kontoret drives med solenergi.